Катеринівська сільська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Засідання робочої групи

Дата: 21.05.2024 10:14
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

08 травня 2024 року відбулося перше засідання робочої групи Катеринівської сільської територіальної громади під головуванням сільського голови Тетяни Пучки. Робоча група була створена  в рамках проєкту Українського інституту міжнародної політики — «Спільне реагування для відновлення українських громад», презентація якого відбулась на початку квітня 2024 року.

Метою проєкту є сприяння розвитку громад у звільнених регіонах України шляхом налагодження ефективного діалогу між ОМС, бізнесом та громадянським суспільством і формування спільного бачення сталого відновлення.

Серед його учасників – 30 громад із Дніпропетровської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Харківської та Херсонської областей, в тому числі і Катеринівська громада.

Основними цілями проєкту є:

- сприяння розвитку громад у звільнених регіонах України шляхом налагодження ефективного діалогу між органами місцевого самоврядування (ОМС), бізнесом та організаціями громадянського суспільства (ОГС) і формування спільного бачення сталого відновлення

- підтримка партисипативних методів у процесах планування та прийняття рішень щодо майбутнього громад

- покращення процесів та спроможності місцевого самоврядування

На першому засіданні робочої групи Катеринівської сільської територіальної громади відбулась онлайн зустріч учасників групи з експерткою проєкту Наталією Ключник та організатором Михайлом Омельченко. Було проаналізовано поточний стан розвитку громади, кожен з учасників зазначив основні пріоритети в розвитку громади та необхідні заходи для досягнення поставлених цілей, можливі точки росту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень