Катеринівська сільська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Проекти рішень35 сесії 8 скликання

Дата: 14.11.2023 14:46
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Порядок денний

Проект рішення "Про внесення змін до Програми перевезення  окремих пільгових категорій на приміських маршрутах автомобільним транспортом  та відшкодування витратна здійсненні  перевезення по Катеринівській ТГ  на 2021-2023 роки"

Проект рішення " Про внесення змін до Програми  будівництва, утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі  місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Катеринівської  сільської ради об’єднаної  територіальної громади на 2021-2023 роки"

Проект рішення "Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту Катеринівської сільської ради на 2023 рік"

Проект рішення "Про внесення змін до  Цільової  програми територіальної оборони  в Катеринівській сільській раді  Кропивницького району на 2022-2027 роки"

Проект рішення "Про надання дозволу на приватизацію нежитлової будівлі, розташованої в с. Осикувате по вул. Венгеровського, б.15"

Проект рішення  "Про  включення комунального майна до Переліку  об’єктів  комунальної  власності, що  підлягають приватизації"

Проект рішення "Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад"

Проект рішення "Про затвердження штатного розпису  Комунальної установи «Об’єднаний  трудовий архів  Кропивницького району Кіровоградської  області» Катеринівської сільської ради  Кропивницького району Кіровоградської області"

Проект рішення "Про відрядження депутата Катеринівської сільської ради Кропивницького району  Кіровоградської  області Макєєва В. Г. до м. ________ (Німеччина)"

 

 

 

 


 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень