Катеринівська сільська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформація про Олексіївський ЗДО (дитячий садок)  «Колосок» Катеринівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області

Дата: 05.11.2020 13:23
Кількість переглядів: 433

Фото без опису

Інформація про Олексіївський ЗДО (дитячий садок)  «Колосок» Катеринівської сільської ради

Кропивницького району Кіровоградської області

 

Структура та органи управління

 

Управління  Олексіївським  закладом дошкільної освіти (дитячий садок)" Колосок" Катеринівської сільської ради здійснює засновник - Катеринівська сільська рада (або уповноважений орган управління освітою).

Безпосереднєкерівництвоздійснюється директоромОлексіївського ЗДО " Колосок"

Постійнодіючийколегіальний орган управління – педагогічна рада.

Головою педагогічної ради є директор.

Вищим органом громадськогосамоврядування є загальнізбори ЗДО.

 

Матеріально-технічне забезпечення закладу

 

Заклад дошкільноїосвітирозташований  в пристосованійодноповерховійбудівліплощею 310 кв.м.Проектнапотужність закладу складає 40 місць.Заклад працює за п’ятиденнимробочимтижнем та 10.5- годинним режимом роботи. Територія дошкільного закладу та його будівля відповідають санітарним нормам. Заклад має огорожу по всьому периметру. На території знаходиться майданчик із зеленим насадженням, де встановлена пісочниця та ігрове обладнання. Для виконання завдань екологічного та трудового розвитку дошкільнят облаштовано  дитячу городню ділянку, естетично облаштовані квітники, висаджено декоративні дерева та кущі. Будівля знаходиться у належному стані. Навчальні та адміністративні приміщення закладу мають затишний та естетичний вигляд. Щороку проводиться косметичний ремонт приміщень які потребують. Опалення в закладі проводиться за рахунок твердопаливного котла «КРОНАС». Вугіллям та дровами забезпечені 100%. Водопостачання закладу –свердловина. Каналізування –на вигріб. Гаряче водопостачання за рахунок бойлера.

  В закладі дошкільної освіти є протипожежна сигналізація, пожежний щит, достатня кількість вогнегасників. В групових приміщеннях створені необхідні умови для належної організації життєдіяльності дітей.

  У групі є технічні засоби навчання, сучасне розвивальне та ігрове обладнання.  До  послуг дітей цікаві освітньо-розвивальні посібники та іграшки, які розміщені в групових осередках і створюють умови для розвитку творчої та пізнавальної активності дошкільників. Створені умови для підвищення професійного рівня та самоосвіти педагогів. Обладнано  спортивну залу, де є необхідний спортивний інвентар. Для задоволення потреб художньо-естетичного напрямку освітньої діяльності придбані за кошти сільської ради ляльковий театр. Медичне обслуговування в закладі здійснює медичний працівник ОлексіївськогоФАПу. Матеріально-технічне забезпечення освітньої діяльності закладу дошкільної освіти на достатньому рівні. Фінансово-господарська діяльність ЗДО здійснюється відповідно до законодавчих та інших нормативно-правових актів на основі кошторис, який складається і затверджується відповідно до законодавства. Джерелами фінансування є кошти Катеринівської сільської ради, у розмірі передбаченому нормативами фінансування.

 

Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти

 

На виконання п.2 ст.11,п 2.ст. 19 Закону України «Про дошкільну освіту», ст.32 Закону України  «Про  місцеве самоврядування» та з метою прогнозування мережі закладів дошкільної освіти відповідно до освітніх запитів населення та створення умов для здобуття громадянами дошкільної освіти забезпечити організацію роботи з обліку дітей дошкільного віку на закріпленій території.

Територія обслуговування,закріплена за закладом дошкільної освіти «Колосок»:с.Олексіївка, с.Осикувате, с.Лісне, с.Мальовниче.

Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб,які навчаються в   закладі освіти

Заклад розрахований на 40 місць. У ЗДО «Колосок»  функціонує одна різновікова група.Наповнюваність групи за списком становить 17 вихованців, заклад відвідує  10 чоловік, у зв’язку з адаптивним карантином.

Кадровий склад закладу освіти згідно ліцензійними умовами

 

П.90  Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності , затверджених постановою КМУ №1187 від 30 грудня 2015 р. (в редакції постанови КМУ від 10 травня 2018 р.№347 ) передбачає кадрові вимоги щодо започаткування та провадження освітньої діяльності за рівнем дошкільної освіти, зокрема: заклад дошкільної освіти повинен бути забезпечений педагогічними працівниками,необхідними для реалізації освітнього процесу та виконання вимог Базового компонента дошкільної освіти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наявність вакантних посад-відсутні

 

 

Кадровий склад

пп

Прізвище, імя, по батькові

Дата

на-род-ження

Основнийпрацівникчисумісник

Посада

Заклад,

якийзакінчив, в  якомуроці

Кваліфікація за освітоючиспеціа-лізація

Загаль-ний

педстаж

Стаж

на посаді

Заочненавчання, рікостанньоїатестації

  1

 

 

Тітко  Валентина

Володимирівна

 

17.10.

1961р.

 

 

Основний

 

 

Директор

 

 

СЗШ№4 ім.В.І.Ленінам.Кіровоград

1984рік

Пед.клас

Виховательдитячого

закладу

 

 

15р.  

 

 

10р.

 

 

 

Денна форма навчання,

2016 рік

 

2.

Ткаченко ОленаМиколаївна

23.11.1985р.

Сумісник

Музичнийкерівник

Кіровоградськийдержавнийпедаго- гічнийуніверситетім..В.Винниченка

2007 рік

Вчительмузики,етики,естеесте та художньоїкультуриосновної і старшоїшколи

11р.

6р.

Денна форма навчання,

2017 р.

3.

Гордуз

Леніна

Володимирівна

14.04

1967р.

Основний

Вихова

тель

Кіровоградськийобласнийучбовийкомбінат  1985р.

Бухгалтерпромисловогопід-приємства

 

 

 17  р.

 

 

 17р.

 

Денна форма навчання

2016 р.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень